Meer snelheid, veiligheid, ruimte en minder kosten!

Wanneer u hosting aanschaft wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alle gegevens veilig staan opgeslagen, waar u zo snel mogelijk bij kunt tegen een zo goedkoop mogelijk tarief. Wij zijn niet van de PostNL, maar wij hebben iets voor u!
Want onze hosting wordt veilig opgeslagen in een servercenter in Nederland. Zo weet u zeker dat er wordt voldaan aan veiligheidsnormen die worden opgelegd door onder andere de overheid.

Updates

Zo installeren wij direct de nieuwste updates zodat u altijd over de nieuwste beveiliging beschikt en zorgen wij ervoor dat een website precies is afgesteld op de hosting zodat alles snel en effecient functioneerd.
Transparant Webdesign beschikt over een snelle server met genoeg ruimte voor elke klant en deze ruimte wordt niet gedeeld met externe partijen. Hierdoor weet u zeker dat de server niet offline kan gaan door gebrek aan kwaliteit en ervaring.

Er zijn veel bedrijven die gebruik maken van een gedeelde hosting om zo kosten te besparen. Hierdoor kan het voorkomen dat de website van uw organisatie offline gaat doordat een externe partij niet correct omgaat met de software.

Een grotere webruimte

Naast de snelheid en veiligheid hebben wij sinds kort onze webruimte minimaal verdubbelt en in geval van hosting pakket C vervijfvoudigd! De hostingpakketten zijn uitgebreid en hier profiteerd de klant direct van! Alle hostingpakketten worden vergroot en dit doen wij helemaal gratis! Het enige wat u hoeft te doen is hier klikken voor activatie van uw uitgebreide hosting pakket!

Doordat onze websites, webwinkels en web-applicaties zo klein zijn kunnen wij zorgen voor een kleiner pakket dat nodig is dan bij gebruik van bijvoorbeeld Joomla, Wordpress of Drupal, hierdoor kunnen wij de prijs dus laag houden en profiteerd u dus wel van alle voordelen van zowel snelheid als veiligheid!

Hosting A: verdubbeld

Hosting pakket A is het kleinste hosting pakket dat Transparant Webdesign aanbied waarmee de klant een volledige website, webwinkel of webapplicatie kan draaien dat ontwikkeld is door Transparant Webdesign!

Voortaan bestaat het pakket niet meer uit 250MB webruimte, maar het dubbele namelijk: 500MB! Hierdoor kunt u eenvoudig een complete website en uw e-mail beheren in ons basispakket. In vele gevallen kan een complete webwinkel ook gedraait worden op hosting pakket A.

Doordat de websites van Transparant Webdesign precies op maat geoptimaliseerd worden kunnen wij enorm veel ruimte besparen in vergelijking met websites gebaseerd op bijvoorbeeld Joomla, Wordpress of Drupal. Zo blijven uw jaarlijkse kosten erg laag, maar zorgt dit er ook voor dat websites, webshops en web-applicaties ontwikkeld door Transparant Webdesign moeiteloos de eindgebruiker de gewenste informatie toont. Dit komt onder andere doordat de bezoeker minder data hoeft te downloaden om de website te bekijken.

Hosting B: verdubbeld

Mocht 500MB webruimte niet voldoende zijn, doordat u veel werkt met e-mail of u een zeer uitgebreide webwinkel heeft dan kan er eenvoudig overgestapt worden naar hosting pakket B. Dit pakket is beschikbaar voor maar €40,- per jaar en beschikt over 1GB webruimte.

Genoeg ruimte voor een zeer uitgebreide en complete webwinkel van Transparant Webdesign.

Hosting C: 5x zo groot!

Mocht uw organisatie een grootgebruiker zijn, een volledige webwinkel draaien en uw e-mail als online backup gebruiken kunt u overstappen naar hostingpakket C. Voor maar €80,- euro per jaar 5GB webruimte en 25 GB dataverkeer! Met deze hoeveelheid aan data zijn de mogelijkheden bij Transparant Webdesign bijna eindeloos.

Overstappen zonder extra kosten

Wanneer u overstapt van hostingpakket in hetzelfde jaar, hoeft u niet het volle bedrag te betalen van de nieuwe hosting, maar alleen de extra kosten voor het vergroten van het hostingpakket. Dit vinden wij wel zo Transparant en voor u wel zo voordelig.

| Auteur:
© 2019 Transparant Webdesign

Populaire artikelen

Gratis vergroting van uw hostingpakket!

-Lees verder